Nyheter

Du är här

21
aug
2017

Cisco Connect 2017: Mjukvarudefinierade nät på nytt sätt!

Två veckor kvar nu till årets viktigaste nätverksevent – Cisco Connect! Det verkar bli ett fullsatt event med flera hundratals kunder, tjugotalet partners och många tunga talare kring framtidens ämnen.

På Conscia Netsafe har vi med stort intresse följt Ciscos lansering av årtiondets största nyheter inom nätverkslösningar under sommaren, när den mjukvarudefinierade nätlogiken med SDN lyfts ur datacentret och kommer till lokala nätverk. Med flera lyckade ACI-projekt bakom oss ser vi fram emot att få visa er mjukvarudefinierade nät som ni aldrig sett dem förr live i vår monter!

Varmt välkomna till Kungliga musikhögskolan 6 september!

Säkra din plats här med koden ConscianetsafeCC!

29
jun
2017

Vosko blir del av Conscia, den nordiska IT-infrastrukturexperten

Vosko-CEO-Mark-Gozeling-Conscia-CEO-Mogens-BransholmConscia-koncernen, Cisco Gold Partner i Danmark, Sverige och Norge, har ingått ett avtal om förvärv av Vosko B.V., en ledande nederländsk leverantör av säkra nätverksinfrastrukturlösningar och funktionstjänster.

– Under de senaste åren har Conscia utökat sin verksamhet i Danmark både till Sverige och Norge, och nu är vi redo att ta ett stort steg in på den nederländska marknaden. Vi tror att Conscia och Vosko passar ihop, inte bara utifrån deras tekniska expertis men också från ett mer kulturellt perspektiv. Båda företagen har ett starkt fokus på kompetenser och på att addera mervärde till kunderna, säger Conscias styrelseordförande Mogens Elsberg. I bild från v: Voskos VD Mark Gozeling och Conscias VD Mogens Bransholm.

26
jun
2017

Office Management skyddar kunderna med Cisco Umbrella

Office-Management-Mathias-Duvemark-Cisco-Umbrella-as-a-ServiceCase: Office Management - Wannacry-viruset blev en chock för hela världen och många företag stod handfallna inför de avancerade attackerna med utpressningstrojaner (ransomware). Med hjälp av Conscia Netsafe  har Office Management nu - förutom att själva använda lösningen - kunnat lansera ett proaktivt skydd i deras infrastrukturerbjudande som tjänst.

– Umbrella är ett bra och enkelt skydd att installera. Tillsammans med våra övriga IT-säkerhetstjänster får våra kunder ett omfattande skydd, säger Mathias Duvemark, infrastrukturtekniker på Office Management.

Office Management är tidigt ute med att paketera avancerade tjänster som Umbrella. Mathias Duvemark hävdar att de flesta återförsäljare inte förstår hur de ska sälja eller hantera såna typer av tjänster och att det i stort sett bara är specialister inom nätverkssäkerhet som Conscia Netsafe som förstår vilket värde en sådan här tjänst kan ha i den katt- och råttalek som hela tiden pågår mellan angripare och IT-säkerhetsavdelningar. Läs hela caset här.

19
jun
2017

Elastx automatiserar med Conscia Netsafe och Cisco ACI

Case: EElastx kundcase Conscia Netsafe, CMO H Grankvistlastx. Stabilt, skalbart, automatiserat och kostnadseffektivt. Det är Elastx vision för deras moderna moln. Prestanda och tillgänglighet är viktiga för Elastx. För att kunna konkurrera med de globala molnleverantörerna behöver det lilla Stockholmsbolaget inte bara vara lika smart och automatiserat som jättarna - svarstiderna måste dessutom vara bättre. För att lyckas fullt ut krävdes ett mjukvarustyrt nätverk (ACI) med rätt kisel från Cisco och expertis från Conscia Netsafes experter. Läs hela caset här.

Sidor